Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o povinnosti
poskytovat informace
(Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů)

Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás obzvláště znepokojením. Vaše data proto zpracováme výhradně na základě zákonných ustanovení (GDPR, TKG 2003). V této informaci o ochraně dat vás informujeme o nejdůležitějších aspektech zpracování dat v rámci naší webové stránky.


Kontaktujte nás

Pokud nás kontaktujete prostřednictvím formuláře na webu nebo e-mailem, vaše informace budou uloženy s námi za účelem vyřízení žádosti a v případě otázek na další šest měsíců. Tato data nebudou sdílet bez vašeho souhlasu.


Webová analýza

Naše webové stránky využívají funkce služby Web Analytics Service Google Analytics, služba webové analýzy Google LLC (“Google”), amfiteátr Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Shromážděné údaje jsou rovněž zpracovány mimo EU. Soubory cookie slouží k analýze použití webu jeho uživateli. Výsledné informace jsou přeneseny na server poskytovatele a uloženy tam.

Tomu lze zabránit nastavením prohlížeče tak, aby soubory cookie nebyly uloženy.
Můžete také zabránit tomu, aby společnost Google shromažďovala data generovaná souborem cookie a související s používáním webu (včetně vaší adresy IP) a společnosti Google od zpracování těchto dat stažením a instalací zásuvného modulu prohlížeče, který je k dispozici na následujícím odkazu (https://Tools.Google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Pokud je však pomocí prohlížeče aktivována anonymizace IP, bude vaše adresa IP zkrácena společností Google v rámci členských států Evropské unie nebo v jiných smluvních státech dohody o Evropském hospodářském prostoru. V důsledku toho je možné pouze hrubé lokalizace.

Další informace o podmínkách použití a ochraně dat najdete na https://www.google.com/analytics/terms/de.html nebo https://support.Google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Rádi bychom poukazují na to, že na tomto webu byla služba Google Analytics rozšířena, aby zahrnovala kód “Gat. _ anonymizeIp ();” pro zajištění anonymizované kolekce adres IP (tzv. maskování IP).

Vztah s poskytovatelem služby Web Analytics je založen na standardních smluvních doložkách EU v rámci dohody o ochraně osobních údajů. Další informace: zásady ochrany osobních údajů společnosti Google & podmínky služby.

Zpracování údajů se provádí na základě zákonných ustanovení § 96 (3) TKG a čl. 6 (1) a/nebo osvětlení f (oprávněný zájem) GDPR.

Naším zájmem ve smyslu GDPR (legitimního zájmu) je zlepšení naší nabídky a našich webových stránek. Vzhledem k tomu, že soukromí uživatelů je pro nás důležité, jsou uživatelská data pseudonymi.


Vaše práva

V zásadě mají nárok na práva na informace, opravu, odstranění, omezení, přenositelnost dat, odvolání a rozpor. Pokud jste přesvědčeni, že zpracování dat porušuje právo na ochranu dat nebo vaše žádosti o ochranu dat byly jinak porušeny, můžete si stěžovat na úřad pro dohled. V Rakousku se jedná o úřad pro ochranu údajů.

Odpovídání na požadavky na ochranu osobních údajů

Žádáme vás, abyste vaši žádost poslali písemně nebo e-mailem s přiloženou kopií ID na následující adresu:

Im-Blickwinkel-Photography e.U.
Christian Blanka
+436602731022
Schloßberg 1
4816 Gschwandt bei Gmundenu
office(at)im-blickwinkel.at

Vaši žádost pak budeme zpracovávat v souladu s právními požadavky.